Google Search – Google Ads

Google Search oglasi predstavljaju najefektniji vid online oglašavanja koji u realnom vremenu povezuju ponudu i potražnju.

Shodno tome slobodno možemo reći da su Google oglasi neizbežan alat za svako poslovanje.

Google Search oglasi imaju jasno definisan krajnji cilj, a to je da korisnik preduzme određenu akciju na vašem web sajtu.

Najveća prednost ovog oglašavanja je ta što se oglasi prikazuju isključivo onima koji pretražuju pojmove vezane za datu uslugu ili proizvod koji vi nudite, bez obzira sa kog uređaja to rade.

Na taj način se potražnja i ponuda spajaju u momentu pretrage, tako što su najrelevantniji rezultati i oglasi najbolje pozicionirani.

Naravno, pre svega je potrebno definiati najvažnije faktore Google Search kampanje koji su vezani za vaše poslovanje, a sami faktori bi bili:

  • Lokacija za prikazivanje oglasa (osim Srbije mogu se targetirati i izuzeti skoro sve zemlje sveta)
  • Vreme i dani prikazivanja Google kampanje (moguće je da kampanja bude aktivna ceo dan ili samo u određenim satima)
  • Relevntne ključne reči i sve napredne opcije vezane za upravljanje njima
  • Sadržaj oglasa i korišćenje najefektivnijih metoda pri njihovom kreiranju
  • Odabir i optimizacija stranice web sajta na koju vode oglasi, kao i predlog oko poboljšanja odredišne stranice koji će vašem oglasu dati najbolji efekat
  • Uređaji na kojima će se Google Ads kampanja prikazivati (računar, mobilni telefon, tablet ili sve navedeno)
  • Odabir strategija za cenovno nadmetanje sa konkuretskim oglašivačima, a koji spadaju pod istu branšu
  • Kreiranje najefektivnijih struktura kampanje i podela oglasnih grupa.

Budući da smo konstantno u toku sa najnovijim trendovima, kao i opcijama koji se koriste u oglašavanju na Google Search mreži, uvek smo tu da vam predložimo novine koje su u skladu sa vašim potrebama.

Kao podrška klijentima, osim našeg znanja, takođe imamo izgrađen odnos sa najstručnijim Google Ads timom.

Google tim nam je uvek dostupan i brzo rešava sve eventualne probleme koji se mogu javiti u procesu optimizacije i održavanja kampanja.

Takođe uspešno odbranjujemo vaše Google Search kampanje od nevalidnih klikova.

Budući da ovakvi klikovi mogu da troše vaš budžet i povećaju same troškove ukupnog oglašavanja, uz konstantu monitorizaciju nevalidni klikovi mogu da budu deo vaše prošlosti.

Ukoliko želite da budete vidljivi i prepoznatljivi od strane milionske publike na Google-u, kao i da dođete do novih ciljanih klijenata pošaljite nam upit već danas.